Dashboard herstellen

Een dashboard herstellen is een soort herstelling wat door iedereen verricht kan worden. Je hebt het bij het herstellen van een dashboard dan wel over het herstellen van montagegaatjes en krassen in dashboard, zijbekleding en kunststof oppervlakken in auto, bestelbus, vrachtwagen en camper. Meestal ontstaan gaatjes door het verwijderen van navigatieapparatuur of een mobiele telefoon. In de Picobello dashboard reparatieset voor het herstellen van een dashboard zit Hardwas PLUS (in verschillende standaard dashboardkleuren zwart/grijs) als vulmiddel en ook alle benodigde hulpmiddelen zijn aanwezig. Voor de verzegeling (bescherming) van het te herstellen dashboard wordt een Penseelfix AQUA transparante lak meegeleverd.
Het vulmiddel Hardwas PLUS is een kunstwas die zeer hard, weersbestendig, flexibel, goed hechtbaar is en het smeltpunt ligt bij 110°C, de kleuren zijn onderling te mengen. Na de herstelling is het dashboard direct weer te gebruiken.

Mocht een beschadiging te omvangrijk of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten  van Beltraco Benelux B.V. deze ook voor u oplossen.

Voor het herstellen van beschadigingen aan een dashboard zonder dat er iets vervangen hoeft te worden:

Maak gebruik van reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant