Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Reparatieproducten voor beschadiging douchebak

Reparatie van een douchebak is meestal het gevolg van een ongelukje in huis of tijdens een verbouwing maar kan ook optreden tijdens productie, transport of bij montage. Vroeger was dit een kostbare en tijdrovende klus want er moest hak- en breekwerk worden verricht om een douchebak geheel te vervangen. Tegenwoordig kan een reparatie van een douchebak snel en zonder breekwerk gebeuren met spotrepair. De beschadigingen die vaak voorkomen zijn krasjes, putjes, scheuren en afgesprongen stukjes.
Een douchebak kan vervaardigd zijn van geëmailleerd plaatstaal, acryl, natuursteen, Dekton®  of composiet zoals Silestone®.

Voor een douchebak vervaardigd uit geëmailleerd plaatstaal, acryl en kunstmarmer (composiet) heeft Beltraco Lichtuithardende (LCA) en DUO uithardende reparatiesets in haar assortiment. De sets voor de reparatie van een douchebak zijn verkrijgbaar in diverse standaardkleuren zoals:
Voor acryl oppervlakken 2 gram: o.a. Standaard wit (Villeroy & Boch), Starwhite, Pergamon grijs/wit, Pergamon crème/wit, Stofgrijs (RAL 7037), Antracietgrijs (RAL 7016), Lichtgrijs (RAL 7035) en Signaalwit (RAL 9003).
Voor emaille: Starwhite 556 en Standaardwit 1144.
Voor natuursteen, kunststeen, kunstmarmer (composiet): o.a. Transparant, Zwart, Carrara wit, Carrara zwart , Blauw, Rood, Geel,  Oranjebruin (RAL 8023), Leembruin (RAL 8003), Sephia bruin (RAL 8014) en Okerbruin (RAL 8001).

Bij Beltraco Lichtuithardend vulmiddel voor emaille kan het donkere dragermateriaal (donker metaal) niet doorschijnen vanwege de opake kwaliteit van ons vulmiddel en de hogere pigmentatie van de kleur.

Het licht uithardend vulmiddel wordt bij de reparatie van een douchebak uitgehard met een LED-lamp (blauw licht) en daarna gepolijst. Het vulmiddel verkleurd niet door veroudering, kan gebruikt worden in een omgeving waar voedsel wordt bereid en is vrijwel onzichtbaar. Na de reparatie van de douchebak kan deze direct weer in gebruik worden genomen.

Bij Beltraco Benelux kunt u terecht voor de reparatie- en reinigingsproducten om de beschadigingen te herstellen maar ook voor een reparatiecursus/scholing Natuursteen, Sanitair & Tegels. Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Voor het repareren van beschadigingen aan een douchebak zonder dat er iets vervangen hoeft te worden: 
Maak gebruik van Beltraco Lichtuithardende reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!

Meest interessant