Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Meubels reparatieproducten

Meubels repareren is vakwerk wat door speciaal opgeleid eigen personeel of reparatiespecialisten wordt gedaan. Het vereist kennis van oppervlaktemateriaal, soorten beschadigingen en maken van kleuren.
U kunt het repareren van meubels in 2 delen splitsen, namelijk het zachte materiaal (leer, skai, stof enz.) en het harde materiaal (hout, spaanplaat, gelakt, HPL, meubelplaat, MDF etc.).

Meubels zijn inrichtingsvoorwerpen die gebruikt worden in en om het huis. Het woord meubel is afkomstig van het woord `mobiel`, waarmee het verplaatsen van een voorwerp tot uitdrukking komt. Een meubel kan zijn: een bank, zetel, fauteuil, kast, kist, kruk, sofa, stoel enz.
De beschadigingen die bij meubels vaak voorkomen zijn krassen, spijkergaatjes, val- en stootschades, brandschades, verkeerd geboorde gaten van beslag, uitgebroken scharnieren, schuurplekken, verkleuringen, water- en alcoholvlekken etc. Dit soort beschadigingen ontstaan tijdens de productie, transport, plaatsing of gebruik.
De  beschadigingen kunnen met spotrepair en de reparatieproducten van Beltraco snel en efficiënt verholpen worden. Voordat u met een meubelreparatie gaat beginnen moet u weten met wat voor soort oppervlak u te maken heeft en hoe dit oppervlak is afgewerkt en gebruikt wordt. Ieder oppervlak heeft zijn eigen specifieke reparatieaanpak en -producten die gebruikt worden.

Bij Beltraco Benelux kunt u terecht voor de reparatie- en reinigingsproducten om de beschadigingen te herstellen maar ook voor een reparatiecursus/scholing Meubels & Interieur en/of Leder en Kunstleder. 
Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Maak gebruik van diverse  reparatie-, reinigings- en onderhoudsproducten van Beltraco en alles is weer picobello!

Meest interessant