Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Beschadigde HPL deuren reparatieproducten

Voor het repareren van HPL deuren heeft Beltraco Benelux zowel losse producten zoals diverse vulmiddelen, retoucheermiddelen, spuitbussen en hulpmiddelen als complete reparatiesets in haar assortiment. Welk vulmiddel wordt gebruikt bij het repareren van HPL deuren is afhankelijk van de soort, grootte en waar de beschadiging zit op de deur. Beschadigingen aan de randen zijn eenvoudiger, nagenoeg onzichtbaar, te repareren dan een beschadiging midden in het vlak.
Bij het repareren van HPL deuren moet u denken aan beschadigingen zoals krassen, verkeerd geboorde gaatjes van deurdrangers, te ruim geboorde gaten voor beslag, afgesprongen HPL door gebruik van deurwiggen en val-/stootschades. Deze beschadigingen kunnen met spotrepair en de reparatieproducten van Beltraco snel en efficiënt verholpen worden.
Bij het repareren van HPL deuren maakt het niet uit of het nu een uni-kleur, een houtdessin, marmerlook of fantasielook is want de kleuren van het vulmiddel en de retoucheerlak kunnen zelf gemaakt worden, alleen metallic- en RVS kleuren kunnen helaas nagenoeg niet gerepareerd worden.

Bij Beltraco Benelux kunt u terecht voor de reparatie- en reinigingsproducten om de beschadigingen aan HPL deurente herstellen maar ook voor een reparatiecursus/scholing Meubels & Interieur.  
Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.


Maak gebruik van diverse reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!

Meest interessant