Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Lijmset Superlijm, schuurbaar en overlakbaar

Lijmset Superlijm, schuurbaar en overlakbaar

SUPERLIJM 5 high-performance, superlijmkleefstoffen zijn ontwikkeld voor speciale toepassingen en worden gebruikt waar universele superlijmen een minder dan optimaal resultaat geven. SUPERLIJM 5 High performance is extreem goed bestand tegen vocht en lekt niet door papier of karton heen.
In combinatie met Superlijm Filler is de lijm te gebruiken voor het dichten van gaten en het lijmen van verbindingen. De combinatie van superlijm 5 en filler is zowel handmatig als machinaal te schuren. De lijm is overlakbaar, wel van te voren testen of de lak hechting heeft.  

FILLER SUPERLIJM 5 high-performance, is een vulstof die ontwikkeld is voor het opvullen van gaten, maken van verbindingen in combinatie met SUPERLIJM 5 High-performance.
De combinatie van SUPERLIJM 5 en FILLER SUPERLIJM is handmatig- en machinaal te schuren. Tevens overlakbaar, van te voren testen of de lak hechting heeft.  
FILLER SUPERLIJM 5 kan met alle materialen worden gebruikt, zoals gebruikt in hout, staal,  non-ferro metalen en kunststoffen.

Leverbaar: lijmset bestaande uit Superlijm 5, Filler superlijm en Superlijm activator.

Toelichting:
De informatie op deze website, in het bijzonder de voorstellen voor verwerking en gebruik van de producten, is gebaseerd op onze ervaring en nieuwste bevindingen. Omdat de materialen heel verschillend kunnen zijn en we geen invloed hebben op de werkomstandigheden, raden we aan voldoende tests uit te voeren om de geschiktheid van de producten te bevestigen. Aansprakelijkheid is uitgesloten op grond van deze informatie, noch van mondeling- of geschreven advies. Raadpleeg de informatie in onze veiligheidsbladen (MSDS).
Gebruik geopende verpakkingen op korte termijn


Artikelnr.
SLF00SET
Prijs
€ 29,95 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 36,24 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
Niet op voorraad, levertijd 2-4 weken