Filler Superlijm 5 High-Performance

Filler Superlijm 5 High-Performance

Artikelnr: SLF00030

FILLER SUPERLIJM 5 high-performance, is een vulstof die ontwikkeld is voor het opvullen van gaten, maken van verbindingen in combinatie met SUPERLIJM 5 High-performance.
De combinatie van SUPERLIJM 5 en FILLER SUPERLIJM is handmatig- en machinaal te schuren. Tevens overlakbaar, van te voren testen of de lak hechting heeft.   

 Eigenschappen:
 FILLER SUPERLIJM 5 kan met alle materialen worden gebruikt, zoals gebruikt in hout, staal,  non-ferro metalen en kunststoffen.

 Soortelijk gewicht: ca. 2,45 kg / l
 Hardheid: Knoop 5150 N / mm Hardheid: 2 ^ HRC 47

Toepassing:
Optie 1: Vul het gebied met de SUPERLIJM 5 FILLER. Breng de SUPERLIJM 5 aan op het oppervlak van de filler en geef de lijm/filler de tijd om uit te harden.

Optie 2: Vul het te vullen gebied met de SUPERLIJM 5, breng snel de SUPERLIJM 5 FILLER aan op de lijm en geef de lijm/filler de tijd om uit te harden.

Inhoud: 30 gr. 

Toelichting:
De informatie op deze website, in het bijzonder de voorstellen voor verwerking en gebruik van de producten, is gebaseerd op onze ervaring en nieuwste bevindingen. Omdat de materialen heel verschillend kunnen zijn en we geen invloed hebben op de werkomstandigheden, raden we aan voldoende tests uit te voeren om de geschiktheid van de producten te bevestigen. Aansprakelijkheid is uitgesloten op grond van deze informatie, noch van mondeling- of geschreven advies. Raadpleeg de informatie in onze veiligheidsbladen(MSDS).
Gebruik geopende verpakkingen op korte termijn. Bij een hoge luchtvochtigheid kan dit klontvorming veroorzaken. Prijs
€ 8,95

Accessoires