Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Super lijm activator

Super lijm activator

SUPER LIJM ACTIVATOR wordt toegepast bij niet-optimale omgevingsinvloeden, dikke lijmlagen, verlijmen inactieve materialen of voor het uitharden van weggelopen lijm. 

Eigenschappen:
Is in vergelijking met concurrerende producten doorschijnend/helder en laat geen witte randen zien.
Is voor het activeren van SUPER LIJM 5, 25 en 140.
Bestaande uit activatoradditief, oplosmiddelen en het drijfgas propaan / butaan. 

Toepassing:
Het gebruik van SUPER LIJM ACTIVATOR spray is noodzakelijk bij niet optimale omgevingsinvloeden (bijv. droge- en/of koude lucht). De uitharding van de Super lijm 5, 25 en 140 wordt aanzienlijk versneld. Het gebruik is zeer aan te bevelen bij niet-optimale omgevingsinvloeden, dikke lijmlagen, verlijmen inactieve materialen of voor het uitharden van weggelopen lijm.


Geschiktheid:
De aanbevolen verwerkingstemperatuur ligt tussen de +10°C en 30°C. De spuitbus voor gebruik schudden.
De SUPERLIJM ACTIVATOR kan op 2 manieren gebruikt worden:
1. Voor het aanbrengen van de lijm:
Breng de activator spray op één kant aan en laat het uitdampen. Breng SUPERLIJM 5, 25 of 140 aan op het niet-behandelde oppervlak. Druk daarna snel de oppervlakken tegen elkaar en laat de lijm uitharden.
2. Na het aanbrengen van de lijm:
Breng de lijm aan op het te verlijmen oppervlak en druk beide zijden snel op elkaar. Spuit aansluitend de SUPERLIJM ACTIVATOR op de te verlijmen plaats en geef het tijd om uit te harden. 

Inhoud: spuitbus à 200 ml.

Test voor het gebruik de kleefkracht van de lijm en activator uit op het te gebruiken materiaal. 
De informatie op deze website, in het bijzonder de voorstellen voor verwerking en gebruik van de producten, is gebaseerd op onze ervaring en nieuwste bevindingen. Omdat de materialen heel verschillend kunnen zijn en we geen invloed hebben op de werkomstandigheden, raden we aan voldoende tests uitte voeren om de geschiktheid van de producten te bevestigen. Aansprakelijkheid is uitgesloten op grond van deze informatie , noch van mondeling- of geschreven advies. Raadpleeg de informatie in onze veiligheidsbladen(MSDS).


Artikelnr.
SLAC0000
Prijs
€ 13,25 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 16,03 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
Op voorraad, levertijd 1-3 dagen


Accessoires