Bäcker

De firma Bäcker staat al meer dan 40 jaar voor het ondernemerssucces van haar handelspartners en is fabrikant en leverancier van technische standaardonderdelen, bedieningselementen van kunststof en metaal en individuele oplossingen van kunststof voor de industrie.
Ons succes ligt in de diversiteit
Het uitgebreide assortiment van meer dan 5.000 artikelen met in totaal 23.000 verschillende varianten en afmetingen van standaardproducten, technische standaardelementen van de drie series PlacoGrip®, PlacoTec® en PlacoCap® omvat spanhendels, indexeerplunjers, greepelementen, kunststofschroeven, moeren, beschermkappen en vele andere producten.

Altijd een technische voorsprong
Onder de naam PlacoEngineering ontwikkelen we individuele oplossingen op maat, gericht op de eisen en het beoogde gebruik van onze klanten. Hiervoor gebruiken we moderne CAD-berekeningsprogramma's, belastingstesten en prototypeproductie in het 3D-printproces. Zo kunnen wij onze klanten kosteneffectieve en efficiënte kwaliteit garanderen. Ons competentieteam staat u in elke projectfase, van planning tot serieproductie, met veel ervaring en knowhow terzijde. 

Onze productseries in een oogopslag
PlacoGrip® - bedieningselementen (handgrepen, hendels, scharnieren en co.)
PlacoTec® - standaard elementen (DIN-schroeven, moeren, kunststof sluitringen en co.)
PlacoCap® - beschermende elementen (doppen, pluggen, sanitaire bevestigingen en co.)

Competentie voor elke industrie
Wij produceren producten voor toonaangevende industriële bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren: Elektrotechniek, elektronica, medische technologie, machine- en installatiebouw, automobielindustrie, chemische industrie, scheepsbouw, vrijetijds- en sportuitrustingindustrie, sanitairindustrie en revalidatietechnologie.


Vulmiddelen Retoucheermiddelen Hulpmiddelen Reparatiekoffers /-sets Scharnieren PlacoGrip Insteekdoppen PlacoCap Verstelbare Klemhendels PlacoGrip Vleugelschroeven en -moeren PlacoGrip Sterknop Kruisknop Stelvoeten Indexeer plunjer en vergrendelingsbouten PlacoGrip Beugelgrepen PlacoGrip Cilindrisch handvat PlacoGrip