Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

tec 806-12 hot melt lijmpistool

tec 806-12 hot melt lijmpistool

Voordelig, middelgroot, industrieel 12 mm. lijmpistool, eco-verwarmingsbehuizing ontwerp voor een laag stroomverbruik, robuust en gemakkelijk te gebruiken.

Introductie van de tec 806-12, de gloednieuwe vervanging voor het goedkope tec 805-12 lijmpistool. De tec 806-12 combineert hoge kwaliteit en kostenefficiëntie met een nieuw en verbeterd lichtgewicht, economisch ontwerp - allemaal voor dezelfde prijs. De verbeterde functies omvatten een nieuwe zacht aanvoelende handgreep, waardoor het een veel comfortabeler pistool is om te gebruiken, bovendien is het elektrisch snoer van 2 meter van de 805-12 nu vervangen door een langer elektrisch snoer van 3 meter voor een beter bereik tijdens het werken. Dit aangepaste ontwerp bevat ook een nieuwe verwarmingsbehuizing, die de lijm gelijkmatiger verwarmt voordat deze door het pistool wordt gevoerd, wat resulteert in een soepelere toepassing. 

Met een verbeterd handgreep mechanisme is de tec 806 gemakkelijker te gebruiken voor een langere gebruiktijd en is ontworpen om optimaal gebruikerscomfort te garanderen met een nieuwe zacht aanvoelende handgreep. Het beschikt ook over een instelbare trekker, wat betekent dat aanpassingen kunnen worden gemaakt om te passen bij verschillende soorten handen maten of om verschillende outputs te bereiken per trekker dosering. Het bevat ook een stevige standaard, zodat het lijmpistool tussen het werken met het pistool stevig kan worden neergezet, zonder het risico dat de lijm terugloopt in het verwarmingselement. Bovendien is de 806 ontwikkeld met een smal profiel om het zicht te bevorderen en ervoor te zorgen dat de lijm nauwkeuriger kan worden aangebracht. Het heeft ook een gemakkelijk te reinigen spuitmond, dus alle gedroogde lijm kan worden afgeveegd om je pistool in goede staat te houden. 

De TEC 806-12 heeft een korte opwarmtijd van slechts 2-3 minuten, dus is bijna onmiddellijk klaar voor gebruik. Hij is uitgerust met een verlichte aan/uit-schakelaar, die nu is voorzien van een nieuwe lijst om hem af te schermen, zodat hij niet per ongeluk kan worden aan- of uitgeschakeld.

De TEC 806-12 kan ook werken op iedere spanning tussen de 110V en 240V dankzij de PTC zelfregulerende verwarming, die gebruikers nog meer flexibiliteit biedt.
 

Smeltcapaciteit: 1,7 kg/per uur
Formaat stang: 12 mm. lijmstang
Voltage: 110V-230V
Wattage: 25W (250W)
Verwarmer: PTC (Positieve Temperatuurcoëfficient)
Temp. controle: Zelfregulerend
Smeltpunt hot melt: 130°C
Smeltpunt low melt: n/a
Elektrisch snoer: 3 meter
Gewicht: 400 gram
Verpakking: PET blister

Leverbaar: per stuk
 


Artikelnr.
KNTEC80612
Prijs
€ 79,85 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 96,62 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
...

Staffelprijzen
AantalPrijs per stuk
1 of meer€ 79,85
5 of meer€ 76,35