Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

b-tec 308, draadloos hot melt lijmpistool ex. batterij & oplader

b-tec 308, draadloos hot melt lijmpistool ex. batterij & oplader

Draadloos, lichtgewicht professioneel 12 mm. lijmpistool. Werkt op een batterij en heeft  een output van 1 kg / per uur (ongeveer 34 lijmstangen/per uur). Beschikt over dubbele temperatuurinstelling waarvan de ene met eco-modus om de levensduur van de batterij te verlengen en de andere instelling is de standaardmodus. Het heeft een opwarmtijd van slechts 3 minuten en verlichte aan/uit knop. Volledig compatibel met de Badaptor-batterij adapters/converters. 

Tec draadloze lijmpistolen zijn de enige professionele lijmpistolen met hulpmiddelen voor een lange batterijduur. Draadloze bediening biedt een nieuwe vrijheid om zowel binnen als buiten hot melt lijmen toe te passen. Ideaal als er geen netvoeding beschikbaar is of wanneer verlengsnoeren ongewenst zijn, zoals in openbare ruimtes of bij werken op hoogte op ladders en stellingen. 
Ontworpen om te werken met de Ryobi One + 18V-batterij, maar zijn ook compatibel met DeWalt® 18-20V, Makita®, Milwaukee® of Bosch® Professional 18V, AEG en Metabo CAS18V-batterijen bij gebruik met de relevante optionele Badaptor-batterij adapters.

Je hebt geen Ryobi-batterij nodig om de b-tec 308 en b-tec 808 te bedienen.
Met de Badaptors-batterij adapters/converters kunt u uw DeWalt® 18-20V, Makita®, Milwaukee® of Bosch® Professional 18V, AEG en Metabo CAS 18V-batterij bij beide lijmpistolen gebruiken, zodat u kunt kiezen uit vijf batterijsystemen. Snel en eenvoudig te bevestigen, de Badaptor betekent dat u uw favoriete batterijplatform kunt blijven gebruiken, in plaats van een heel nieuw batterijsysteem te kopen. 

Hoe kan ik de beste looptijd uit mijn batterij halen?
Tec draadloze gereedschappen zijn ontworpen om het Ryobi One + batterijsysteem te gebruiken, inclusief batterijen in verschillende ampère-uren. De kleinste - 2,5 Amp Uur - zal een tec draadloos lijmpistool 1 uur en 15 minuten werken in standaard-modus, of 2 uur en 30 minuten in Eco-modus. Ryobi-batterijen zijn verkrijgbaar met 2.5. 4.0 en 5.0 Amp Hour ratings - waarvan met de grootste Amp batterij een b-tec-lijmpistool gebruikt kan worden voor meer dan 5 uur in Eco-modus.

Smeltcapaciteit: 1 kg (ongeveer 34 stangen/ per uur)
Formaat lijmstang: 12mm
Batterij type: Ryobi 18V ONE+
Voltage: 18V
Wattage: 20W (150W)
Verwarmer: PTC
Temp. controle: zelfregulerend
Smeltpunt hotmelt °C: 195ºC, 165ºC in Eco mode niet geschikt voor lowmelt toepassing
Elektrisch snoer: draadloos
Gewicht (alleen pistool excl. batterij): 360 g
Gewicht met Ryobi 2.5Ah batterij: 810 g
Gewicht met Ryobi 4.0Ah batterij: 1,08 kg
Gewicht met Ryobi 5.0Ah batterij: 1.08 g
Verpakking: PET blister

Leverbaar: per stuk exclusief batterij in blister verpakking


Artikelnr.
KNTEC30812
Prijs
€ 96,15 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 116,34 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
...