Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

b-tec 808-12 Flooring Installation & Repair Kit

Vloeren leggen en -reparatie eenvoudig te doen met de snelheid en de sterkte van bouwkundige hot melt lijmen. In deze set bevindt zich een gecombineerde inhoud lijmstangen: een verpakking van 6 kleuren x 2 knottec® hot melt reparatielijmstangen en twee verpakkingen met 5-stangen tackfix® constructie hot melt lijmen voor het bijvoorbeeld direct verlijmen van tapijtlatten (bevestigingslatten/spijkerlatten) op beton- en keramiekvloeren. Deze kit heeft alles wat je nodig hebt om met gemak een vloer te leggen en een noest of een barst in enkele minuten te repareren. Breng de hot melt lijm vrijwel overal aan met de accu-aangedreven b-tec 808 hot melt lijmpistool, batterij niet inbegrepen. Het draadloze hot melt lijmpistool b-tec 808 is ontworpen om te werken met een Ryobi One + 18V-batterij, maar is ook compatibel met Makita®, Dewalt®, Milwaukee®, AEG® en Bosch® Professional 18V-batterijen bij gebruik met de optionele batterij converters.
Met een breed scala aan toepassingen, zult u verrast zijn door wat u kunt bereiken met de Vloerinstallatie & Reparatie Kit/Flooring Installation & Repair Kit.

Inhoud set:
- b-tec 808-12 draadloos hot melt lijmpistool (batterij niet inbegrepen)
- Verpakking met 12 stangen Knottec à 12 mm. (2x cola, 2x mahonie, 2x lariks, 2x beuken, 2x dennen)
- Verpakking met 5 stangen tackfix® 180
- Verpakking met 5 stangen tackfix® 48
- Knottec®-kleurenwaaier
- Verloopstuk nozzle 1,9 mm.
- Muisschaaf
- 2 Koelelementen
- Lijmspaarder/Gluesaver 2
- Draagkoffer
- Tec-drupmat bruin

Let op! 
Leg het apparaat nooit op zijn kant als het heet is. Hot melt lijm kan ongecontroleerd ontsnappen. Verbrandingsgevaar! Vulresten in de PTC-verwarmer mogen nooit met geweld (bijv. met een schraper of schroevendraaier) worden verwijderd. Hierdoor kan de binnenbekleding van de smeltkamer beschadigd raken. Gebruik nooit geweld (bijv. een tang) om gekoelde lijmstangen los te maken. Trek de oude lijmstang nooit uit het apparaat. Hierdoor kan het transportmechanisme beschadigd raken

Leverbaar: per stuk

 

 


Artikelnr.
KNINST80812
Prijs
€ 148,75 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 179,99 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
Op voorraad, levertijd 1-3 dagen