Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

tecbond 7713/Knottec noestenvuller

Knottec® noestenvuller/Tecbond 7713 is een hotmelt polyamide houtreparatie lijm die speciaal is ontwikkeld voor het snel en effectief vullen van noesten, diepe gaten en krassen, voegen en andere diepe beschadigingen in onbehandeld- en behandeld hout, MDF, fineer, houtvezelplaat en spaanplaat. Door zijn harde eigenschappen is het perfect voor het repareren van houten deuren, houten kozijnen, meubels, massief houtenvloeren, laminaat, massief houten aanrechtbladen, tuinmeubels, pergola´s, bekisting etc. Het hard uit binnen enkele seconden, is eenvoudig in gebruik en kan binnen en buiten gebruikt worden.
Overtollig product kan verwijderd worden met middelen die aceton bevatten.

Eigenschappen: Knottec® is een polyamide hotmelt lijm/vulstof. De stang heeft een diameter van ca. 12 mm. en een lengte van 250 mm.
Verwerkingstemperatuur: 160ËšC - 215ËšC
Hittebestendigheid (BS5350 deel H3): 70ËšC
Viscositeit (Brookfield): medium (5000cps @190°C)
Open tijd: medium (15-30 seconden, afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal).
 

Voordelen:
Duurzaamheid: de harde eigenschappen van Knottec® maken het ideaal voor een reeks langdurige houtreparaties, terwijl het toch eenvoudig te bewerken en te schuren is.
Verschillende kleuren: met veertien beschikbare kleuren stelt het bredere scala aan kleuren mogelijkheden de gebruikers in staat om de best mogelijke kleurenmatch te bereiken.
Hoogwaardige afwerking: eenmaal geplaatst, kan het gerepareerde gebied op de gebruikelijke manier worden geschuurd, geverfd of behandeld worden op de normale manier, waardoor het herstelde hout een hoogwaardige afwerking krijgt. Lak en beits van te voren uittesten.
Snelle set: Knottec® sets voor een snelle reparatie. Het uitharden kan nog verder worden versneld met behulp van het Knottec aluminium koelblok of het koelblok groot.
Niet giftig: Knottec® bevat geen schadelijke chemicaliën.
Kostenbesparend: Knottec® kan spaarzaam worden gebruikt om een ​​reparatie van topkwaliteit te realiseren.
Opslag: Bewaren op een schone, droge plaats bij temperaturen tussen 5ºC en 30ºC met gesloten dozen. Niet blootstellen aan direct zonlicht of plaatselijke warmtebronnen zoals radiatoren of hete leidingen.
Kleuren: barnsteen (transparant), beige, beuken, cola, crème, dennen, eiken, grijs, ivoor, lariks, mahonie, walnoot, wit en zwart

Leverbaar: per stang
 


Artikelnr.
KN7713XX
Prijs
€ 4,10 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 4,96 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
Op voorraad, levertijd 1-3 dagen

Staffelprijzen
AantalPrijs per stuk
1 of meer€ 4,10
3 of meer (gesorteerd)€ 3,95
5 of meer (gesorteerd)€ 3,75
10 of meer (gesorteerd)€ 3,25
10 of meer (van 1 kleur)€ 3,00
30 of meer (van 1 kleur)€ 2,85
50 of meer (van 1 kleur)€ 2,70
100 of meer (van 1 kleur)€ 2,50
500 of meer (van 1 kleur)€ 2,25
1.000 stangen of meer (van 1 kleur)€ 1,95