Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Beltraco Leather Revive

Beltraco Leather Revive

Voor droog, stijf of krakend leer.
Beltraco Leather Revive is een crème op waterbasis voor gepigmenteerd, bycast en droog aniline leer (niet gebruiken op nubuck en suède). Het product is bedoeld om het oppervlak van de bekleding van ecologisch leer of bycast te beschermen (niet gebruiken op suède en nubuck). Het geeft kleur en voorkomt onaangenaam kraken. De bescherming bestaat uit het creëren van een onzichtbare barrière die het vuil dat door dagelijks gebruik wordt veroorzaakt, tegenhoudt. Het vertraagt de penetratie van agressieve stoffen zoals zout, zure verbindingen afgeleid van bijvoorbeeld menselijk zweet. Breng aan met een doek en droog af met een haardroger met behulp van warme lucht.

Pre-Test:
Schud de fles goed. Om te testen, breng Beltraco Leather Revive aan op een niet zichtbare  plaats en kijk of verkleuring of verdonkering optreedt na het drogen. Als dit gebeurt, of als u niet tevreden bent met het resultaat, stop dan het gebruik.

Gebruiksaanwijzing:
Meng goed voor gebruik. Breng aan met een textieldoek die licht in het oppervlak wrijft, diepere krassen moeten worden gemasseerd. Voor een beter eindresultaat, droog met warme lucht. Op leer die veel olie en was verloren hebben, moeten de activiteiten worden herhaald. Niet wrijven!

Aanbevolen toepassing 2-4 keer per jaar of zoals vereist.

Leverbaar: Flacon 250 ml. en flacon à 1 liter


Artikelnr.
FE66339XXXX
Prijs
€ 9,25 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 11,19 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
...