Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Beltraco Fabric Deep Cleaner

Beltraco Fabric Deep Cleaner

Specifieke reiniger voor sterk vervuilde stof
Beltraco Fabric Deep Cleaner is een oplosbaar product op waterbasis en wordt gebruikt met een extractor. Het wordt gebruikt bij vettige vlekken of vlekken op grote oppervlakken. Het kan gebruikt worden na gebruik van Textile Concentrated Cleaner om de efficiëntie te verhogen. Gebruik van dit product zorgt voor een onmiddellijk resultaat.

Pre-test: Bevochtig een witte doek alleen met water. Wrijf zachtjes over de stof om te zien of de kleur op de doek is overgebracht. Als de kleur alleen met water wordt verwijderd, is het zeker dat elk product de kleur zal verwijderen, dus gebruik in dit geval de reiniger niet. Als er geen kleurverlies is met water, herhaalt u de test met Beltraco Fabric Organic Remover, waarbij u zeker weet dat u tevreden bent met de resultaten.

Gebruik:. los 4/5 eetlepels Beltraco Fabric Deep Cleaner op in 4 liter water die wordt toegevoegd aan de extractor. Laat de damp uit de extractor komen en begin met reinigen. Leid het mondstuk van de extractor op de bank, in eerste instantie gericht op vuile gebieden. Herhaal de bewerking in een andere richting dan de vorige toepassing. Het product laat geen residuen achter, dus het is alleen nodig om tijd te laten voor de stof om op natuurlijke wijze aan de lucht te drogen

Leverbaar: Flacon à 1 liter
 


Artikelnr.
FE59069-1000
Prijs
€ 33,25 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 40,23 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
...