Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

LED lamp elektrisch (lichtnet) | voor uitharden LCA vulmiddel

LED lamp elektrisch (lichtnet) | voor uitharden LCA vulmiddel

LED lamp op lichtnet is geschikt voor het uitharden van Licht Uithardende Acryl gel (de meeste reparaties zijn uitgehard binnen 20 seconden bij kleine beschadigingen met een doorsnede van < 1 mm. Bij grotere beschadigingen, > 1mm., dient u de lamp 80 seconden op het beschadigde oppervlak te houden, u moet wel het hele oppervlak bewerken om een volledige uitharding van het materiaal te krijgen.
Bij schades die dieper zijn dan 1,5 mm. dient u het vulmateriaal in laagjes aan te brengen en uit te harden.
De LED- lamp produceert puur blauw licht in het optimale bereik (420nm.- 480 nm.) om Licht Uithardende Acryl vulstof in de snelst mogelijke tijd uit te harden.
De  LED-lichtuitharding lamp stopt als er na 120 seconden geen handeling is uitgevoerd. De zoemer geeft een signaal zodra de LED-lichtuithardend lamp automatisch uitschakelt om de krachtbron te sparen. De krachtbron van de LED- licht uithardende lamp erg klein (minder dan -uA).

Installeren van de LED-lamp
- Steek de meegeleverde belichtingsstaaf door het oranje oogbeschermingsschild en duw deze in het blauwe handvat. (Hoewel het blauwe licht niet schadelijk is,  is het schild ontworpen om het werken ermee comfortabeler voor uw ogen te maken).
- Verwijder de rode beschermingsdop van de verlichtingsstaaf.
- Plaats eerst de Europese stekker aan het snoer en sluit het apparaat aan op een stopcontact/lichtnet  en druk op de "P" -knop om uitharding te starten. De standaard modus is ingesteld op 20 seconden. U kunt de uithardingsduur aanpassen door op de 'T'-knop te drukken. De modus is standaard ingesteld op 1, deze geeft vol vermogen aan de lamp. Dit is degene die u wilt, dus u hoeft niet op de "M" te drukken knop. Er zitten nog 2 standen op maar het beste kunt U alleen Mode 1 gebruiken.

Productspecificaties
Gebruiksvermogen oplader: 10 VDC
Volt: AC 100-220 Vm 50-60Hz.
Batterij voltage: 3.7-4.2V
Oplaadtijd: nvt, werkt alleen op lichtnet
Optionele werktijd: 10, 20, 30 en 40 sec.
Golflengte: 420-480nm
Lichtintensiteit: 1200-1500 mw/cm²
Lichtbreedte: 8 mm.

Leverbaar: per stuk


Artikelnr.
ELEKLED
Prijs
€ 24,95 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 30,19 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
Op voorraad, levertijd 1-3 dagen