Vloertegels herstellen

Een beschadigde vloertegel herstellen?  
Met Picobello  reparatieset tegels,keramiek of Proffill Doe-Het-Zelf reparatieset keramiek & porselein kunt U vloertegels herstellen zonder hak- en breekwerk!

Bij iedereen gebeurt het weleens dat er iets op een vloertegel valt en dat er een stukje vanaf breekt of dat er een scheurtje in zit. Maar ook verkeerde geboorde gaatjes kunt u herstellen.

Voor het herstellen van o.a. vloertegels hebben wij een 2-tal producten; Kerami-Fill en Proffill.
Kerami-Fill is een natuurwas waaraan steengruis is toegevoegd en wat gesmolten moet worden voor het herstellen van een vloertegel. In de Picobello reparatieset tegels, keramiek is een complete reparatieset waarin Kerami-Fill als vulmiddel en ook alle benodigde hulpmiddelen aanwezig zijn. De set is verkrijgbaar in de wit-grijs kleuren en bonte kleuren. Voor de verzegeling (bescherming) van de gerepareerde plaats wordt een Penseelfix blanke lak meegeleverd. De kleuren zijn onderling te mengen. Kerami-Fill is ook als seriedoos te verkrijgen.

Proffill zijn Doe-Het-Zelf reparatiesets met een vulmiddel dat uithard middels LED-licht. De vloertegels zijn door middel van een unieke methode te repareren. De Proffill reparatieset keramiek & porselein  is uitermate geschikt om kleine beschadigingen zoals krassen, gaatjes, val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van vloertegels te herstellen. De beschadigingen aan vloertegels worden met LED-licht uithardende materialen hersteld, gelieerd aan de tandtechniek. Het herstellen van een vloertegel is eenvoudig en snel door u te verrichten en de vloertegel kan na de herstelling direct weer gebruikt worden. Dus geen hak- en breekwerk aan uw vloer. 

Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Benelux B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel onderwijzen in het herstellen van wand- en vloertegels. 
Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Voor het herstellen van beschadigingen aan vloertegels: 
Maak gebruik van diverse reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant