Vloertegels herstellen

Een beschadigde vloer- of wandtegel repareren?  Met Picobello reparatieset tegels en keramiek of Beltraco Sanitairfiller reparatieset voor keramiek kunt u vloer- of wandtegels repareren zonder hak- en breekwerk!
Bij iedereen gebeurt het weleens dat er iets op een tegel valt en dat er een stukje vanaf breekt of dat er een scheurtje in zit. Maar ook verkeerde geboorde gaatjes kunt u repareren. Voor het repareren van o.a. vloer- en wandtegels hebben wij een 2-tal producten; Kerami-Fill en Beltraco Sanitairfiller. 

Kerami-Fill is een natuurwas waaraan steengruis is toegevoegd en dat gesmolten moet worden voor het repareren van een vloertegel. In de Picobello reparatieset tegels, keramiek is een complete reparatieset waarin Kerami-Fill als vulmiddel en ook alle benodigde hulpmiddelen aanwezig zijn.  Voor de verzegeling (bescherming) van de gerepareerde plaats wordt een Penseelfix blanke lak meegeleverd. De kleuren zijn onderling te mengen. Kerami-Fill vulmiddel is ook als seriedoos te verkrijgen. 
Beltraco Sanitairfiller reparatiesets zijn reparatiesets met een licht uithardend vulmiddel, gelieerd aan tandtechniek, dat uithard middels LED-licht(blauw licht). De vloertegels zijn door middel van deze unieke methode te repareren. De Beltraco Sanitairfiller voor keramiek is uitermate geschikt om kleine beschadigingen tot 3 cm. zoals krassen, gaatjes, val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van vloertegels te repareren. Het repareren van een vloer- en wandtegel is eenvoudig en snel door u te verrichten. De vloertegel kan na de reparatie direct weer gebruikt worden, dus geen hak- en breekwerk aan uw vloer. 

Bij de Beltraco Sanitairfiller reparatiesets zit een uitgebreide beschrijving en op ons YouTube kanaal kunt u demonstratiefilm zien.

Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar contact@b-r-s.nl  dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze voor u oplossen of kan Beltraco uw personeel (bij)scholen in het repareren van wand- en vloertegels.

Voor het zelf repareren van beschadigingen aan vloer- en wandtegels:
Maak gebruik van reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant