PVC ramen herstellen

PVC ramen herstellen kun je indelen in 2 soorten namelijk: het zgn. spotrepair of het saneren van folie. Bij spotrepair herstellen we de folievan het PVC raam alleen op de beschadigde plaats. Het zijn voornamelijk kleine tot middelgrote beschadigingen (niet groter dan 5 cm.) aan PVC ramen die men snel en vakkundig kan herstellen.  De soorten beschadigingen aan een PVC raam die men kan herstellen zijn: een verkeerd geboord gat, stukje van de folie af op een hoek of kant, krasjes, deukjes, blaasvorming, inbraakschades etc. De beschadiging aan het PVC raam herstellen we meestal met natuurlijke harde wassen in de kleur van de folie en die afgelakt worden in de kleur van de folie.  Beltraco verricht al meer dan 10 jaar dit soort herstellingen en geeft onderwijs aan bedrijven die hun personeel hierin willen bekwamen. Een beschadiging  is vrijwel onzichtbaar te herstellen en na de herstelling direct weer te gebruiken. Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Voor het inkleuren van de lasnaden bij PVC ramen hebben wij de Retouchestift PVC ramen oftewel Vensterfix Premium stift in ons assortiment.

Beschadigingen van constructieve aard aan een PVC raam zoals scheuren in de lasnaad zijn met onze reparatieproducten niet afdoende te herstellen.

Voor het herstellen van krasjes, schuurplekken, verkleuringen, val-/stootschades aan een PVC raam hebben wij diverse reparatie, reinigings- en onderhoudsproducten en/of reparatiesets in onze webshop.

Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel onderwijzen in het herstellen van PVC ramen, PVC deuren en gevelbekleding.

Maak gebruik van divrese reparatieproducten en reinigings- en onderhoudsproducten en alles is weer picobello!


Meest interessant

Foamy reinigingsdoek
Foamy reinigingsdoek € 5,55 Bestellen