Parket herstellen

Bij het herstellen van parket moet u weten hoe de vloer afgewerkt is. Dit kan zijn met olie, wax of met vernis (populairst). Afhankelijk van de afwerking kan het juiste herstelmateriaal bepaald worden.

We herkennen het toch allemaal: Eerst ziet alles er top uit, maar na korte tijd zijn ze er opeens - fijne krasjes, schuurplekken, verkleuringen, gaatjes, val-/stootschades in parket.

Dit soort beschadigingen in parket zijn snel en eenvoudig te herstellen. Voor het herstellen van parket maakt het niet uit welke houtkleur het is want de vulmiddelen zijn onderling mengbaar zodat u zelf de juiste kleur kunt bepalen. Het beschadigde oppervlak dient alleen droog en schoon te zijn voordat er met een herstelling wordt begonnen. Na de herstelling van het parket is het direct weer te gebruiken.
Voor het herstellen van parket heeft Beltraco reparatieproducten en -sets in haar assortiment. Op ons YouTube kanaal staan een aantal demonstratiefilms in het herstellen van parket.

Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel onderwijzen in het herstellen van parket. Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Maak gebruik van diverse reparatie- en reinigings- en onderhoudsproducten van Beltraco en alles wordt weer picobello !


Meest interessant