Meubels herstellen

Meubels herstellen is vakwerk wat door speciaal opgeleid eigen personeel of reparatiespecialisten wordt gedaan. Het vereist kennis van materiaal en maken van kleuren.  U kunt het herstellen van meubels in 2 delen splitsen, namelijk het zachte materiaal (leer, skai, stof enz.) en het harde materiaal (hout, spaanplaat, HPL(hogedruklaminaat),vernist, meubelplaat, MDF etc.). Bij Beltraco kunt u terecht voor onderwijs in- of reparatieproducten voor het herstellen van meubels van het harde materiaal.

Meubels zijn inrichtingsvoorwerpen die gebruikt worden in en om het huis. Het woord meubel is afkomstig van het woord `mobiel`, waarmee het verplaatsen van een voorwerp tot uitdrukking komt.

Een meubel kan zijn een bank, zetel, fauteuil, kast, kist, kruk, sofa, stoel enz.

De beschadigingen die men bij het herstellen van meubels, niet altijd onzichtbaar, kunt oplossen zijn krasjes, verkleuringen, water- en alcoholvlekken en val-/ stootschades. Voordat u met een meubelherstelling gaat beginnen moet u weten met wat voor soort oppervlak u te maken hebt en hoe dit oppervlak is afgewerkt. Ieder oppervlak heeft zijn eigen specifieke reparatieaanpak en -producten die gebruikt worden. Het herstellen van meubels kan ter plaatse gebeuren. Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Voor het herstellen van krasjes, schuurplekken, val-/stootschades aan meubels hebben wij diverse producten en/of reparatiesets in onze webshop. Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel onderwijzen in het herstellen van meubels.

Maak gebruik van diverse  reparatie-reinigings- en onderhoudsproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant