Laminaat herstellen

Laminaat herstellen kan meestal snel, kostenbesparend en eenvoudig. Dit komt omdat de laminaatvloer voor het herstellen niet uit elkaar hoeft te worden gehaald. De enige voorwaarde hierbij is dat het gaat om kleine beschadigingen zoals krasjes, verkleuringen, gaatjes en val-/stootschades. Het herstellen van laminaat is tegenwoordig een klus die geschikt is voor de Doe-Het-Zelver, de laminaat specialist of bij moeilijke problemen gespecialiseerde reparatiebedrijven. Voor het herstellen van laminaat maakt het niet uit welke houtkleur het is want de vulmiddelen zijn onderling mengbaar zodat u zelf de juiste kleur kunt bepalen. De herstelling/reparatie wordt afgesloten met het aanbrengen van een laagje vernis zodat de laminaatvloer weer bestand is tegen inwerking van vocht.
Voor het herstellen van krasjes, schuurplekken, verkleuringen, val-/stootschades aan een laminaatvloer heeft Beltraco Benelux B.V. diverse reparatieproducten en/of -sets in haar assortiment. Mocht u als bedrijf uw personeel willen onderwijzen in het herstellen van laminaat dan zijn wij voor u de partner. Al meer dan 10 jaar geven wij onderwijs en verrichten wij herstellingen in laminaat. Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Onderhoud van een laminaatvloer kan het beste gebeuren met een vochtige microvezeldoek. Beltraco heeft hiervoor Foamy reinigingsdoek in huis tegen schoenstrepen, sterke vervuiling etc.

Maak gebruik van diverse reparatie-reinigings- en onderhoudsproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant