Kras in piano herstellen

De piano is meestal het mooiste muzikale pronkstuk in een woonkamer, of op het toneel van een schouwburg. Veelal zijn de krassen op een piano de meest storende factor, vooral in het deksel (ook wel voorblad of frontplaat van een piano genoemd). 
Als er door vervoer van een piano of in het gebruik een beschadiging ontstaat is dit zeer storend en niet passend op een piano, te denken aan o.a. stukjes op de hoeken eraf. Ook door het wekelijks onderhoud kunnen er krassen ontstaan.
De reparatiespecialisten van Beltraco Benelux B.V. kunnen een beschadiging of krassen vaak ter plaatste nagenoeg onzichtbaar herstellen. 
Het enige waar u voor moet zorgen is dat er voldoende ruimte en licht is om het eindresultaat te doen bevorderen. Na het herstellen of polijsten van de piano kan deze meestal direct weer in gebruik worden genomen, en mogen dan de muzikale noten weer gaan klinken vanuit de goed uitziende piano. Onze reparatiespecialisten hebben de volste beleving bij uw piano en zullen er dan ook alles aan doen om de piano er weer representatief uit te laten zien. 
Mochten er vragen zijn dan zal deze door de reparatiespecialist zelf worden beantwoord. Neem gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn voor uw piano of stuur een mail met foto’s naar info@beltracobenelux.be. De reparatiespecialist zal dan zelf contact met u gaan opnemen.