Keukenblad vervangen

Een keukenblad dat beschadigd is hoeft niet vervangen te worden. Het vervangen van een keukenblad is alleen nodig als het keukenblad onherstelbaar beschadigd is of als het drager materiaal is gaan zwellen door evt. vocht.  Een aanrechtblad is te verkrijgen in kunststof/HPL (hogedruklaminaat), massief hout, gelamineerd textiel, terrazzo, graniet, RVS, beton, glas en keramisch materiaal.

De meeste beschadigingen die bij een keukenblad ontstaan zijn schuurplekken, brandplekken van pannen, krassen en val-/stootschades. Deze beschadigingen kunnen hersteld worden zonder dat het keukenblad vervangen of gedemonteerd wordt.
U kunt het keukenblad na de reparatie direct weer gebruiken en de gebruikte materialen zijn niet giftig en kunnen gebruikt worden in een omgeving waar voedsel wordt bereid.

Voor het herstellen van krasjes, schuurplekken, val-/stoot- en brandschades aan een keukenblad zonder dat het blad wordt vervangen hebben wij diverse reparatieproducten en/of reparatiesets in ons assortiment.
Mocht een beschadiging aan een keukenblad te omvangrijk of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Voor het herstellen van beschadigingen aan keukenbladen zonder dat er iets vervangen hoeft te worden: 

Maak gebruik van diverse reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant

Werkbladreiniger (Kö 324)
Werkbladreiniger (Kö 324) € 14,95 Bestellen