Keukenblad herstellen

Bij het herstellen van een keukenblad is het belangrijk om te weten van welk materiaal een keukenblad is gemaakt, omdat ieder oppervlak zijn eigen soort beschadigingen en  oplossingen heeft. Een keukenblad is te verkrijgen in kunststof/HPL (hogedruklaminaat), massief hout, gelamineerd textiel, terrazzo, graniet, composiet, RVS, beton, glas en keramisch materiaal.

De meeste beschadigingen ontstaan bij het plaatsen van een keukenblad of in het gebruik van het blad. Bij het herstellen/repareren van een keukenblad moet u denken aan beschadigingen zoals krasjes, afgebroken stukjes, brandplekken, schuurplekken en val-/stootschades.

Dit soort beschadigingen aan een keukenblad zijn snel, kostenbesparend  en vrijwel onzichtbaar te herstellen en het keukenblad hoeft niet gedemonteerd te worden. De gebruikte reparatieproducten zijn niet giftig.

Voordat u begint met het herstellen van een keukenblad moet u weten of er in de beschadiging geen vet, restanten van reinigingsmiddelen of vocht zit. Als een van deze zaken in een beschadigd keukenblad zit dan zal dit eerst verwijderd moeten worden voordat u kunt beginnen met repareren, omdat de vulmiddelen anders geen hechting hebben.  

Voor het herstellen van krasjes, schuurplekken, val-/stoot- en brandschades aan een keukenblad van kunststof, massief hout, terrazzo en graniet  heeft Beltraco Benelux B.V. diverse reparatieproducten  of reparatiesets in haar assortiment.
 

Mocht de kennis van het herstellen van een keukenblad niet aanwezig zijn of de herstelling te omvangrijk zijn dan kan Beltraco Benelux B.V. uw personeel onderwijs geven of de herstelling voor u verrichten.
Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Maak gebruik van diverse reparatie-, reinigings- en onderhoudsproducten van Beltraco en alles is weer picobello!

 

 

 


Meest interessant