HPL Deuren herstellen

Voor het herstellen van HPL (hogedruklaminaat) deuren heeft Beltraco Benelux zowel diverse vulmiddelen als complete reparatiesets in haar assortiment. Welk vulmiddel wordt gebruikt bij het herstellen van HPL (hogedruklaminaat) deuren is afhankelijk van de soort beschadiging en waar deze zit in het oppervlak.

Bij het herstellen van HPL deuren moet u denken aan beschadigingen zoals krasjes, verkleuringen, verkeerde geboorde gaatjes van deurdrangers , afgesprongen HPL, inbraakschades, val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van deuren van HPL, massief hout, vernist, pvc met of zonder folie, melamine etc. Bij het  herstellen van HPL (hogedruklaminaat) deuren maakt het niet uit of het nu een uni-kleur of een houtkleur is want de kleuren van het vulmiddel kunnen zelf gemaakt worden, alleen metallic- en RVS kleuren kunnen helaas niet hersteld worden.

Het herstellen van HPL (hogedruklaminaat)deuren kan op locatie gebeuren en de deuren hoeven niet gedemonteerd te worden. Na het herstellen van de HPL deuren kunnen deze meestal direct weer in gebruik genomen worden.
Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Voor het herstellen van krasjes, schuurplekken, verkleuringen, val-/stootschades aan HPL deuren hebben wij diverse reparatie, reinigings- en onderhoudsproducten en/of reparatiesets in onze webshop.

Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel onderwijzen in het herstellen  van HPL deuren.

Voor het herstellen van beschadigingen aan HPL deuren zonder dat er iets vervangen hoeft te worden:

Maak gebruik van diverse reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant