Herstelling douche

Reparatie van een douchebak is meestal het gevolg van een ongelukje in huis of tijdens een verbouwing. Vroeger was dit een kostbare en tijdrovende klus want er moest hak- en breekwerk worden verricht. Tegenwoordig kan een reparatie van een douchebak snel en zonder breekwerk gebeuren. De beschadigingen die vaak voorkomen zijn krasjes en afgebroken stukjes. Een douchebak kan vervaardigd zijn van geëmailleerd plaatstaal, acryl, natuursteen of composiet.

Voor een douchebak vervaardigd uit geëmailleerd plaatstaal en acryl heeft Beltraco Sanitairfiller reparatiesets in haar assortiment. De sets voor de reparatie van een douchebak zijn verkrijgbaar in diverse standaardkleuren.
Voor acryl: Standaard wit en Starwhite
Voor emaille: Starwhite OPAQUE en Standaard wit OPAQUE.

Bij Beltraco Sanitairfiller voor emaille kan het donkere ondermateriaal (donker metaal) niet doorschijnen vanwege de opake kwaliteit van ons vulmiddel en de hogere pigmentatie van de kleur.

Voor natuursteen: Transparant, zwart, blauw, rood en geel

Het vulmiddel wordt bij de reparatie van een douchebak uitgehard met een LED-lamp en daarna gepolijst. Het vulmiddel verkleurd niet door veroudering, kan gebruikt worden in een omgeving waar voedsel wordt bereid en is vrijwel onzichtbaar. Na de reparatie van de douchebak kan het direct weer in gebruik worden genomen.

Bij de Beltraco Sanitairfiller reparatieset zit een uitgebreide beschrijving en op ons YouTube kanaal kunt u demonstratiefilm zien. 
Mocht een beschadiging te omvangrijk of ingewikkeld zijn dan kunnen de experts van Beltraco Repair Solutions B.V. u adviseren hoe het e.e.a. op te lossen.

Voor het repareren van beschadigingen aan een douchebak zonder dat er iets vervangen hoeft te worden:

Maak gebruik van Beltraco Sanitairfiller reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!