Herstelling bad

Reparatie van de meeste soorten beschadigde baden is tegenwoordig een klus die door vele bedrijven gedaan kan worden. Bij de reparatie van een bad hoeft het bad niet verwijderd te worden en kan het probleem ter plaatse opgelost worden. Een bad kan vervaardigd zijn uit acryl, quaryl of geëmailleerd plaatstaal. De reparatie van een bad  gemaakt van acryl of geëmailleerd plaatstaal kan gerepareerd worden met een Beltraco Sanitairfiller reparatiesets.  Beltraco Benelux heeft reparatieproducten met de nieuwste technologie op het gebied van reparatie van een bad in haar assortiment. De reparatie van een bad wordt verricht met een vulmateriaal dat met een LED-lamp uitgehard wordt en die daarna gepolijst moet worden naar de juiste glansgraad.

Beschadigingen die meestal voorkomen zijn putjes, gaatjes, scheurtjes, barstjes en afgebroken stukjes. Grote scheuren en gaten met een doorsnede van meer dan 3 cm. kunnen niet met dit materiaal gerepareerd worden en dienen door gespecialiseerde bedrijven opgelost te worden. Na de reparatie van het bad kan het direct weer gebruikt worden. Het vulmateriaal verkleurt niet door veroudering en de reparatie is vrijwel onzichtbaar.

De Beltraco Sanitairfiller reparatiesets voor diverse oppervlakken zijn in diverse standaardkleuren te verkrijgen.
Voor acryl: Standaard wit en Starwhite
Voor emaille: Starwhite OPAKE en Standaardwit OPAKE. 

Bij Beltraco Sanitairfiller voor emaille kan het donkere ondermateriaal (donker metaal) niet doorschijnen vanwege de opake kwaliteit van ons vulmiddel en de hogere pigmentatie van de kleur.

Bij de Beltraco Sanitairfiller reparatieset zit een uitgebreide beschrijving en op ons YouTube kanaal kunt u demonstratiefilm zien. Een bad gemaakt van quaryl, vervaardigd uit acryl en kwarts, dient door goed opgeleide specialisten gerepareerd te worden. Voor het repareren van krasjes, val-/stootschades aan een bad hebben wij diverse producten en/of reparatiesets in ons assortiment.

Maak gebruik van Beltraco Sanitairfiller reparatiesets en alles is weer picobello!