Herstelling bad

Herstelling van de meeste soorten beschadigde baden is tegenwoordig een klus die door vele bedrijven gedaan kan worden. Bij de herstelling van een bad hoeft het bad niet verwijderd te worden en kan het probleem ter plaatse opgelost worden. Een bad kan vervaardigd zijn uit acryl, quaryl of geëmailleerd plaatstaal. De herstelling van een bad  gemaakt van acryl of geëmailleerd plaatstaal kan hersteld worden met een Proffill Doe-Het-Zelf reparatieset uit het assortiment van Beltraco. Beltraco Benelux heeft reparatieproducten met de nieuwste technologie op het gebied van herstelling van een bad in haar assortiment. De herstelling van een bad wordt verricht  met een vulmateriaal dat met een LED-lamp uitgehard wordt en die daarna gepolijst moet worden naar de juiste glansgraad.

Beschadigingen die meestal voorkomen zijn putjes, barstjes en afgebroken stukjes. Grote scheuren en gaten kunnen niet met dit materiaal hersteld worden en dienen door gespecialiseerde bedrijven opgelost te worden. Na de herstelling van het bad kan het direct weer gebruikt worden. Het vulmateriaal verkleurd niet door veroudering en de herstelling is vrijwel onzichtbaar.

De Proffill Doe-Het-Zelf reparatiesets zijn in 3 standaard kleuren te verkrijgen: standaard wit, pergamon grijswit en pergamon crèmewit.

Bij een Proffill Doe-Het-Zelf  reparatieset zit een uitgebreide beschrijving en op ons YouTube kanaal kunt u demonstratiefilm zien. Een bad gemaakt van quaryl, vervaardigd uit acryl en kwarts, dient door goed opgeleide specialisten hersteld  te worden.

Voor het herstellen van krasjes, val-/stootschades aan een bad hebben wij diverse producten en/of reparatiesets in ons assortiment.

Maak gebruik van diverse  Proffill Doe-Het-Zelf reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant