DIY reparatiesets consumenten

Bij ieder productie-, montage-, servicebedrijf,  verkooporganisatie of consument komt het weleens voor dat er in het leveringstraject, op de bouwplaats of gewoon thuis een ongelukje verroorzaakt waarbij  een beschadiging ontstaat. De gevolgen kunnen dan zijn: U kunt het product niet uitleveren, het project kan niet worden opgeleverd of de factuur wordt niet betaald en dus een ontevreden klant. Vervanging is vaak duur of zelfs niet mogelijk of lange levertijden.
Natuurlijk kunt u hiervoor een reparatiebedrijf zoals Beltraco Repair Solutions inschakelen maar kleine beschadigingen aan harde oppervlakken tot max. 3cm doorsnede kunt u ook snel en eenvoudig zelf herstellen met Beltraco reparatiesets/-producten. De DIY-reparatiesets bevatten een uitgebreide gebruiksaanwijzing en op het YouTube kanaal van Beltraco Benelux kunt u demofilms zien.
Denk bijvoorbeeld aan reparatie van uw kunststof- of natuurstenen aanrechtblad, diverse soorten vloeren, wandtegels, keukenkastjes, bad, wastafel, douchebak etc. De reparatiesets zijn makkelijk in gebruik en besparen u ook nog eens een hoop geld. Een win-win situatie dus!

Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!