Beltraco natuursteen reparatieproducten

U heeft een mooie marmeren vloer of aanrecht in uw huis, bedrijf, hotel of bent u een professionele natuursteenverwerker die op zoek is naar een hoge kwaliteit van reparatie van putjes splinters en diepe krassen.
De Beltraco Natuursteenfiller Doe-het Zelf reparatiesets zijn uitermate geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in afgewerkte marmeren vloeren, aanrechtbladen, werkbladen, tafelbladen, wand-en vloertegels etc. Uw reparatie zal met het bijgeleverde LED-lampje in enkele minuten uitharden.
Uw professionele reparatie is duurzaam, haast onzichtbaar en zal niet verkleuren door veroudering. Repareer nu zelf, snel en eenvoudig, kleine beschadigingen met de Beltraco Natuursteenfiller Doe-Het-Zelf reparatiesets. Denk daarbij aan de reparatie van uw aanrechtblad, werkblad, tafelblad en wand- en vloertegel. Na reparatie kan object direct weer in gebruik worden opgenomen.

WAARVOOR?
De professionele Beltraco Natuursteenfiller reparatiesets zijn geschikt voor reparatie van putjes, splinters, gaatjes en inkepingen in bijvoorbeeld uw vloer, aanrechtblad, werkblad, tafelblad, wand- en vloertegel etc.. De reparatiesets zijn geschikt voor reparatie van de volgende oppervlakken natuursteen, graniet, marmer, composiet, travertin, kalksteen, leisteen, zandsteen, kwartsiet etc.
Beltraco Natuursteenfiller reparatiesets leveren een oplossing voor het herstellen van beschadigingen in uw huis, badkamer, hotel of bedrijf!
Mocht een beschadiging te omvangrijk of ingewikkeld zijn dan kunnen de experts van Beltraco u adviseren hoe het e.e.a. op te lossen.


WAAROM!
- De licht uithardende vulstoffen worden binnen enkele minuten uitgehard met een blauw licht LED lampje. 
- De gekleurde canules/spuitjes zijn hoog gepigmenteerd (meer kleur). 
- Wij hebben zelfs de kleur Starwhite kunnen laten ontwikkelen bij onze leverancier, dit was voorheen niet mogelijk.
- Goed tot zeer goed polijstbaar, zelfs tot hoogglans.
- U kunt uw eigen kleuren laten maken vanaf 10 canules/spuitjes per kleur. Voor meer informatie neem dan contact met on sop.
- Verkrijgbaar in transparant en vele standaardkleuren.
- Reparaties uitgevoerd met Beltraco Natuursteenfiller licht uithardende materialen hebben een kleurstabiliteit van meer dan 7 jaar (getest door Onafhankelijk Geaccrediteerde Internationale Laboratoria).
- De ruimtes waarin het product wordt gebruikt hoeven niet apart geventileerd te worden. Het product is veilig voor mens en dier.
- Kunnen gebruikt worden in ruimtes waar voedsel bereid wordt. Niet giftig materiaal.
- Voor wederverkopers en fabrikanten hebben wij aantrekkelijke prijzen. Neem voor informatie contact met ons op.